logo

Catering

iconwite

Catering op maat van uw lichaam

Een rijke smaak zonder bijwerkingen

Catering & Buffet Klein Azoren levert catering op maat, ongeacht uw dieet, voedingsintoleranties of allergieën. We vinden het belangrijk dat u aan elke maaltijd een goed gevoel overhoudt.

 

Bij ons hoeft u niet aan smaak in te boeten om negatieve bijwerkingen te vermijden. U kan vooraf steeds uw wensen aan ons doorgeven en dan bereiden wij een heerlijk alternatief voor uw favoriete gerechten die u elders misschien zou moeten overslaan.

Iconspiegel
carpaccio wraps
varkenshaasspies
icon

Experts ter zake

Gluten- en allergeenvrij

Sinds we zelf met coeliakie en een glutenintolerantie geconfronteerd werden, hebben we enorm veel kennis vergaard over alles wat met tarwe en andere granen te maken heeft. Op het gebied van gluten zijn we inmiddels echte experts geworden.

 

Die kennis hebben we door de jaren heen met andere allergieën en intoleranties in het achterhoofd uitgebreid. Door bij ons te bestellen, bent u zeker van een veelzijdige catering die op uzelf en uw gasten is afgestemd.

iconwite

Catering voor minstens vijftien volwassenen

Bedrijfsfeesten, verjaardagspartijtjes & andere evenementen

Heeft u wat te vieren of heeft u zin om uzelf een keer culinair te laten verwennen? Wij staan voor u klaar! U bepaalt of u de samenstelling volledig uit handen geeft of zelf meer inspraak wil om de schalen in te vullen.

We houden voor onze cateringservice een minimumaantal van vijftien volwassen personen aan. Voor kinderfeestjes leveren we vanaf een minimumaantal van vijf kinderen. Onze prijzen starten vanaf € 5,95 per persoon, exclusief bezorgkosten. We kunnen uw bestelling leveren wanneer dat voor u het beste uitkomt.

Iconspiegel
Hawaiian BBQ Chicken Wraps
Eiwrap
icon

Telefonisch, via mail of via het bestelformulier

Bestelling plaatsen

U kan bij ons telefonisch, via e-mail of via het bestelformulier bestellen. We garanderen u een bereiding met verse ingrediënten en een vlotte levering. Gelieve minimaal vijf dagen voor de datum van uw evenement uw bestelling en specifieke wensen door te geven.

Een heerlijk gerecht afhalen of
onze cateringservice inschakelen?

Plaats dan snel uw bestelling!